noodles volos banner

Άγγελος Αργύρης: Δε σκέφτομαι να γυρίσω ακόμη στην Ελλάδα

Χθες Κυριακή στο φιλικό παιχνίδι της νέας του ομάδας, Κορόνα Κιέλτσε, με την AEK, έγινε ουσιαστικά η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Αργύρη, ο οποίος, εκτός του ότι φωτογραφήθηκε με τον Άνταμ Τζανετόπουλο, έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Novasports, στις οποίες επισήμανε ότι όνειρο για κάθε Έλληνα παίκτη είναι να παίξει στο εξωτερικό λόγω των μη κατάλληλων συνθηκών για την Ελλάδα και πως δε σκέφτεται να γυρίσει ακόμη στη χώρα μας. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Βολιώτης αμυντικός, που χθες χρησιμοποιήθηκε από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή, σε ρόλο δεξιού μπακ.

"Υπέγραψα ένα διετές συμβόλαιο. Ουσιαστικά σήμερα μας ανακοίνωσαν, σήμερα ήταν τα επίσημα και από εδώ και πέρα δοκιμάζουμε ένα νέο πρωτάθλημα σε μια νέα χώρα και βλέπουμε".

Για το αν θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό:

"Σίγουρα. Νομίζω ότι στους καιρούς που βρισκόμαστε όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα είναι να φύγει στο εξωτερικό, γιατί πιστεύουμε ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα δεν είναι οι κατάλληλες. Έτσι, δε σκέφτομαι να γυρίσω ακόμα στην Ελλάδα. Βέβαια αν υπάρξει κάτι καλό και κάτι δυνατό, ποτέ μη λες ποτέ. Θέλω να πω ότι στο εξωτερικό έχεις μια σιγουριά, δουλεύουμε, όλες οι ομάδες είναι καλές σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν παίζεις, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα κι αν παίζεις, όλα είναι σούπερ".

Για το πώς είδε την ΑΕΚ:

"Πιστεύω ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως είδαμε. Άλλαξαν δύο ομάδες ημίχρονο. Βέβαια εμείς είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι, γιατί έχουμε κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία και την άλλη βδομάδα αρχίζουμε το πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και πέρα φάνηκε ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με μια βαριά φανέλα και δεν ξέρω τι να πω, της εύχομαι καλή επιτυχία".

Last modified onMonday, 10 July 2017 13:13