noodles volos banner

Για δύο αποτελέσματα το βράδυ με Βοσνία η Εθνική

Εδώ είναι Βαλκάνια», είναι η κλασσική ατάκα  στη χώρα μας κι όχι μόνο. Είναι μια έκφραση που καταδεικνύει μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση, μια κατάσταση χωρίς σταθερές είτε κανόνες.

Ποιος μπορεί π.χ. να προβλέψει τι θα γίνει στο παιχνίδι της Παρασκευής στο καυτό «Bilino polie»;  Οι δυο αντίπαλοι ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία, καθώς το άγχος είναι στην πλευρά των γηπεδούχων βλέποντας την Εθνική μας να έχει ένα βαθμό περισσότερο.

Η ομάδα του τζέντλεμαν Μπαζντάρεβιτς θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει εν αντιθέσει με τον αναμορφωτή της γαλανόλευκης Μίκαελ Σκίμπε, που το 'πε δημοσίως στη συνέντευξη τύπου «παίζουμε για δυο αποτελέσματα». Στο ποδόσφαιρο πάντως το γνωμικό πως «όποιος παίζει για την ισοπαλία συνήθως χάνει» το γνωρίζει καλά ο Σκίμπε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Σκίμπε πονοκεφαλιάζει για τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής και όπως άφησε να φανεί στη συνέντευξη τύπου, ο νεαρός ρούκι  Ρέτσος αναμένεται να ντεμπουτάρει.

Έτσι Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ρέτσος, Ζέκα, Μάνταλος, Φορτούνης και Μήτρογλου αναμένεται να ριχτούν στην αρένα της Ζένιτσα. Δίπλα στην ομάδα θα βρεθούν σαράντα ηρωικοί φίλαθλοι από το Γαλανόλευκο Φάρο Χανίων που  οδικώς μέσω Βελιγραδίου θα απλώσουν τη μεγάλη  ελληνική σημαία. Η πλέον πιθανή ενδεκάδα των Βόσνιων αναμένεται να είναι οι: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Λούλιτς, Ζουκάνοβιτς, Ντούμιτς, Γιάγαλο, Μεντούνιανιν, Πιάνιτς, Βίστσα, Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.

Διαιτητής της συνάντησης ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι. Το παιχνίδι αρχίζει 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ και τον Ote Sport 1.