noodles volos banner

Τελείωσε την πρόκριση από το πρώτο ματς η Ρεάλ, 3-0 την Ατλέτικο

Την καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες... Έκλεισε εισιτήρια για το Κάρντιφ από το βράδυ της Τρίτης (2/5) η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα δώσει για άλλη μία χρονιά το παρών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός απροόπτου. Οι «μερένγκες» επιβλήθηκαν με 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό και έκαναν έτσι άλμα για την πρόκριση, η οποία φαντάζει απίθανο να χαθεί. Χατ τρικ πέτυχε ο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε άλλη μία μεγάλη νίκη της ομάδας του μετά από εκείνες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Για άλλη μία χρονιά η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της συμπολίτισσας, προκειμένου να πανηγυρίσει επιτέλους ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν απρόσμενα κακή, είχε παίκτες-κλειδιά σε ρηχά νερά και έτσι γνώρισε για πρώτη φορά επί ημερών του Αργεντινού προπονητή ήττα με τρία γκολ διαφορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ, η οποία μπήκε εντυπωσιακά στο ματς. Έπιασε την Ατλέτικο από τον... λαιμό και σφυροκοπούσε. Τελικά η ανωτερότητά της εξαργυρώθηκε μόλις στο 10', με τον Κασεμίρο να σεντράρει και τον Ρονάλντο να σκοράρει.

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο με εξαίρεση την καλή στιγμή που είχε στο 17' ο Γκαμεϊρό και μία ακόμη από στημένο στο 32' ο Γκοντίν.

Η Ατλέτικο δεν μπορούσε να κρατήσει με τίποτα την μπάλα στην κατοχή της, ο Κόκε δυσκολευόταν να ξεμαρκαριστεί και να κάνει παιχνίδι και η Ρεάλ πιέζοντας σωστά κυριαρχούσε ολοκληρωτικά μέχρι το μισάωρο. Στη συνέχεια κατέβασε λίγο ταχύτητα χωρίς, όμως, να δεχτεί πίεση.

Δεν ήταν ίδια η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ατλέτικο έκλεινε σωστά τους χώρους, έκοβε τις περισσότερες επιθέσεις εγκαίρως και προσπαθούσε από την πλευρά της να βγάλει φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν με τους Καράσκο, Γκαμεϊρό και Γκριεζμάν να είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ρεάλ δεν ήθελε να ρισκάρει, έδειχνε να βολεύεται με το 1-0 και ανάγκασε τους αντιπάλους της να αφήσουν κενούς χώρους και τελικά να τιμωρηθούν.

Ο Ζιντάν έριξε τους νεαρούς Ασένσιο και Βάθκεθ και έκανε ματ στον Σιμεόνε. Στο 73' ο Ρονάλντο πήρε τις κόντρες και εκτέλεσε για το 2-0 και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να δεχτούν και τρίτο γκολ στο 86' ξανά από τον εντυπωσιακό Πορτογάλο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (67' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λούκας Ερνάντεθ, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (58' Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (68' Καράσκο), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (58' Τόρες).

πηγή: a-sports

Last modified onWednesday, 03 May 2017 00:41