noodles volos banner

Σωκράτης: Βερολίνο ερχόμαστε άλλη μια χρονιά

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου για την Ντόρτμουντ με την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να επικρατεί της Μπάγερν με 3-2 και τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό να ανεβάζει φωτογραφία στο facebook και να γράφει: «Βερολίνο ερχόμαστε άλλη μια χρονιά!».

Την Τετάρτη, μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της έζησε η Ντόρτμουντ με τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας επί της Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρένα».

Η ομάδα του Τούχελ επικράτησε με 3-2 των Βαυαρών και, μάλιστα, με ανατροπή και στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ρόις στο 19΄ άνοιξε το σκορ για τους Βεστφαλούς, ωστόσο, η Μπάγερν «απάντησε» με δύο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αρχικά με τον Χάβι Μαρτίνεθ στο 28΄ και στο 41΄ με τον Χούμελς, που «πλήγωσε» την προηγούμενη ομάδα του.

Μέχρι το 65΄ όλα έδειχναν ότι η Μπορούσια δεν ήταν ικανή να «επιστρέψει» στο ματς, παρ΄ όλα αυτά μέσα σε έξι λεπτά κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω. Στο 69΄ ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε (2-2) και στο 74΄ ο Ντεμπελέ έστειλε την ομάδα του στον τελικό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν σε ένα ακόμη ματς στην αρχική ενδεκάδα της Ντόρτμουντ.