Logo
Print this page

Είχε Ρονάλντο και … Κασάι η Ρεάλ

Η Ρεάλ με χατ τρικ του Ρονάλντο και διαιτητική χείρα βοηθείας του Κασάι λύγισε την Μπάγερν στην παράταση με 4-2 και βρέθηκε στα ημιτελικά, με τους φιλοξενούμενους να τρομάζουν τους Μαδριλένους με το 1-2 της κανονικής διάρκειας. Να σημειωθεί ότι ο διαστημικός Πορτογάλος έφτασε τα 100 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από φανερή θέση οφσάιντ επιτεύχθηκε το 2ο γκολ του Πορτογάλου με τον Κασάι και τους βοηθούς του να κλείνουν τα μάτια, άδικη ήταν η αποβολή του Βιδάλ στο 84’, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να αποβληθεί για τους Ισπανούς ο Κασεμίρο στο 53’. 

Οι Μαδριλένοι κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση μόλις στο 6ο λεπτό αλλά ο Κριστιάνο έστειλε την μπάλα στο τείχος. Τρία λεπτά μετά ο Μαρσέλο έκοψε τον Τιάγκο που εκτέλεσε εξ επαφής και στη συνέχεια ο Ρόμπεν από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ. Η Μπάγερν στο 13' απείλησε εκ νέου, αυτή τη φορά με σουτ του Βιδάλ.

 Στο 23' ο Μαρσέλο έκανε ωραία σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μπενζεμά δεν ήταν καλή. Ακολούθως στο 26’ ο Καρβαχάλ έκανε το σουτ με τον Νόιερ να διώχνει.  Η μεγάλη ευκαιρία των Μαδριλένων ήρθε στο 28΄ όταν, με τον Νόιερ εξουδετερωμένο,  ο Ίσκο έκανε το σουτ και ο Μπόατενγκ έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ο Κρόος στο 34' είχε ένα καλό σουτ, ενώ στο 43' ο Κριστιάνο από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κασεμίρο στον Ρόμπεν. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει και κίτρινη στον μέσο της Ρεάλ, που θα ήταν η δεύτερη του, αλλά δεν το έκανε. Ο Λεβαντόφσκι το εκτέλεσε και έκανε το 0-1 στο 53’.

 To γκολ, όπως ήταν φυσικό, ανέβασε την Μπάγερν, που στο 54' απείλησε με τον Βιδάλ και στο επόμενο λεπτό άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Μαρσέλο έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά το σουτ του Ρόμπεν.

Στο 57' ο Ριμπερί έκανε το σουτ με τον Νάβας να λέει "όχι". Στη συνέχεια η Ρεάλ κατάφερε να ανακόψει το ρυθμό των Βαυαρών χωρίς όμως να μπορέσει να κρατήσει μπάλα. Στο 76' όμως ο Κριστιάνο "χτύπησε". Ο Κασεμίρο έκανε τη σέντρα και ο Πορτογάλος με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Σχεδόν όμως με τη σέντρα o Σέρχιο Ράμος επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα και τελικά πέτυχε αυτογκόλ με την Μπάγερν να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς. Στο 82' ο Ντάγκλας Κόστα απείλησε με σουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λούκας Βάσκεθ από ιδανική θέση δε βρήκε στόχο. Η Μπάγερν έμεινε με δέκα στο 84', όταν ο Βιδάλ είδε δεύτερη κίτρινη για μια φάση που δεν είχε κάνει καν φάουλ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μόντριτς δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 97’ ο Ρονάλντο έκανε το σουτ, ο Νόιερ απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρσέλο σούταρε από αριστερά με την μπάλα να περνά λίγο έξω και στο 98’ ο Ρόμπεν έφυγε στην κόντρα κι άνοιξε αριστερά στον Κόστα που έκανε τραγικό τελείωμα. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και στο 98’ ο Ασένσιο έκανε έξυπνο γύρισμα μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νόιερ έπεσε κι έδιωξε δύσκολα.

Με τη συμπλήρωση 100 λεπτών ο Λούκας γύρισε από δεξιά, ωστόσο ο Ρονάλντο από καλό σημείο πλάσαρε απελπιστικά άουτ. Και τελικά στο 105’ ο Κριστιάνο κατέβασε μέσα στην περιοχή από φανερή θέση οφσάιντ μετά από μπαλιά του Ράμος και με σουτ έκανε το 2-2. Η πρόκριση είχε κριθεί και από κει και πέρα η Ρεάλ έβαλε κι άλλα δύο τέρματα. Στο 109’, ο Μαρσέλο πέρασε τη μισή Μπάγερν, έδωσε στον Ρονάλντο που σε κενό τέρμα έκανε το 3-2, φτάνοντας τα 100 γκολ, ενώ στο 112’ ο Ασένσιο άδειασε τον Χούμελς δύο φορές και με κοντινό πλασέ έκανε το 4-2.

ΡΕΑΛ Μ.: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Ίσκο (71'Βάσκεθ), Κασεμίρο, Κρόος (114’ Κόβασιτς), Μόντριτς, Μπενζεμά (64'Ασένσιο), Ρονάλντο

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Χούμελς, Αλάμπα, Λαμ, Μπόατενγκ, Βιδάλ, Αλόνσο (75'Μίλερ), Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί (71'Κόστα), Λεβαντόφσκι (88'Κίμιχ)

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]