noodles volos banner

Συνεπής η Ατλέτικο, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι από τις πιο συνεπείς και αξιόπιστες των τελευταίων ετών στο Τσάμπιονς Λιγκκαθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι «ροχιμπλάνκος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 της Λέστερ στο στάδιο «Κινγκ Πάουερ» και σε συνδυασμό με το 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» την περασμένη εβδομάδα «τσέκαραν» το εισιτήριο για τους «τέσσερις» της διοργάνωσης.

Το γκολ με κεφαλιά του Νίγκεθ στο 26ο λεπτό έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην Ατλέτικο, καθώς οι «αλεπούδες» χρειάζονταν πια τρία γκολ για την πρόκριση. Τελικά βρήκαν μόνο ένα, με τον Βάρντι στο 61'. Στη συνέχεια η Λέστερ προσπάθησε για την ανατροπή αλλά απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη και εξαιρετική ανασταλτικά αντίπαλό της δεν είχε μεγάλο περιθώριο.

ΣΚΟΡΕΡ: 61' Βάρντι - 26' Νίγκεθ

ΛΕΣΤΕΡ (Κρεγκ Σέικσπιρ): Σμάιχελ, Ντρινκγουότερ, Μόργκαν (84' Αμαρτέι), Βάρντι, Ολμπράιτον, Σίμπσον, Οκαζάκι (46' Ουγιόα), Εντιντί, Μαχρέζ, Μπεναλουάν (46' Τσίλγουελ), Φουκς.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς (74' Κορέα), Κόκε, Γκριεζμάν, Νίγκεθ, Καράσκο (69' Τόρες), Χουανφράν (55' Λούκας), Γκάμπι, Σάβιτς, Χιμένες