noodles volos banner

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια στο Ντόρτμουντ»

H αστυνομία του Ντόρτμουντ μέσω twitter ανέφερε ότι «έπειτα από την προκαταρκτική έρευνα, εκτιμούμε ότι ήταν μια επίθεση με ισχυρές εκρηκτικές ύλες». Ωστόσο, το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA ισχυρίζεται ότι στην ανεπίσημη ενημέρωσή τους οι γερμανικές αρχές τονίζουν πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα.

Εν τω μεταξύ, ο μεγάλος άτυχος και ο μοναδικός τραυματίας από την αποστολή των Βεστφαλών ήταν ο Μαρκ Μπάρτρα. Ο Ισπανός αμυντικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σκίσιμο στο μπράτσο και στον καρπό.

Εκεί οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις έκριναν πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την Ντόρτμουντ. Έτσι θα χάσει το ματς με τους Μονεγάσκους, το οποίο θα γίνει τελικά τη Μ. Τετάρτη (12/4).

Το ερώτημα είναι αν θα είναι σε θέση η Ντόρτμουντ να αγωνιστεί τη Μ. Τετάρτη (12/4) κόντρα στη Μονακό μετά από όσα πέρασαν οι παίκτες της το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4); Ούτε οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτό.

Λίγες ώρες μετά την έκρηξη κοντά στο πούλμαν των Βεστφαλών ο διευθύνων σύμβουλός τους Χανς Γιόακιμ Βάτσκε δήλωσε: «Όλη η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δενθα βγάλουμε αυτές τις εικόνες από το μυαλό μας. Ελπίζω η ομάδα να μπορεί να αγωνιστεί».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στον COSMOTE TV επιβεβαίωσε ότι τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του είναι καλά στην υγεία τους σωματικά, αλλά φυσικά είναι και σοκαρισμένοι με ό,τι έγινε.

«Είμαστε καλά στην υγεία μας σωματικά, αλλά όχι ψυχολογικά. Είμαστε φοβισμένοι και σοκαρισμένοι. Είναι δύσκολη η κατάσταση» είπε συγκεκριμένα ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο μοναδικός τραυματίας είναι ο Μαρκ Μπάρτρα. Δεν έχει, πάντως, κάτι σοβαρό.

Last modified onWednesday, 12 April 2017 02:06