noodles volos banner

Έκρηξη στο Ντόρτμουντ, "εκρηκτική" Γιούβε

Έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4) λίγο πριν τη σέντρα στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Μονακό. Η αποστολή της πρώτης είχε ξεκινήσει τη διαδρομή της για να πάει στο γήπεδο και ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη ενώ το πούλμαν βρισκόταν περίπου 10 χιλιόμετρα από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω tweet των Βεστφαλών, το οποίο ανέφερε ότι «υπήρξε ένα περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες».

Η Ντόρτμουντ δεν κατονομάζει το άτομο που διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ με πρώτη την «Bild» υποστηρίζουν πως ο παίκτης που τραυματίστηκε από θραύσματα είναι ο Μαρκ Μπάρτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του Ισπανού είναι από σπασμένα τζάμια που προκάλεσε η έκρηξη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης, η οποία θα γίνει τη Μ. Τετάρτη (12/4) στις 19.45. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι αναζητά τον δράστη και ψάχνει να βρει εάν ήταν κάποιο προσχεδιασμένο χτύπημα ή κάποιο ατύχημα.

Πάντως στο Τορίνο εκρηκτική ήταν η Γιουβέντους, η οποια καθήλωσε την Μπαρτσελόνα και τη νίκησε με 3-0. 

Η ομάδα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν διαβασμένη, ήξερε πού να χτυπήσει και με τον Ντιμπάλα σε κέφια πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Αργεντινός με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 7' άνοιξε το σκορ και στο 22' έκανε το 2-0.

Η Μπαρτσελόνα είχε την μπάλα στην κατοχή της, προσπάθησε στη συνέχεια να δημιουργήσει φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος είχε και μία σημαντική επέμβαση σε πλασέ του Ινιέστα.

Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό να πιέσουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι και να χάσουν ευκαιρίες με τους Σουάρες και Ουμτιτί, όμως, το γκολ ήρθε για τους «μπιανκονέρι» με τον Κιελίνι στο 55'. Η Γιουβέντους άντεξε στη συνέχεια και θα πρέπει να γίνει... Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αποκλειστεί. Μπορούν οι Καταλανοί να κάνουν άλλη μία τρομερή ανατροπή; Θα φανεί στις 19 Απριλίου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (88' Μπαρτζάλι), Κεντίρα, Κουαδράδο (73' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (81' Ρινκόν), Ιγκουαΐν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ματιέ (46' Αντρέ Γκόμες), Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.