Logo
Print this page

Στην κορυφαία ενδεκάδα του France Football ο Παπασταθόπουλος

Στην κορυφαία ενδεκάδα του περασμένου Σαββατοκύριακου συμπεριλήφθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας νίκη των Βεστφαλών επί της Φράιμπουργκ (3-0) και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα που καταρτίζει κάθε εβδομάδα το France Football για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κορυφαίος τερματοφύλακας αυτής της εβδομάδας είναι ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, που κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα στο νικηφόρο με 1-2 ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι έτεροι δύο αμυντικοί είναι ο Αντερ Κάπα της Εϊμπάρ και ο Ματία Κάλνταρα της Αταλάντα. Οι τέσσερις μέσοι, που σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό ξεχώρισαν στα παιχνίδια της «Γηραιάς Ηπείρου», ήταν οι Αριεν Ρόμπεν, που ηγήθηκε της εμφατικής «οκτάρας» της Μπάγερν Μονάχου επί του Αμβούργου, ο Σεσκ Φάμπρεγας, που αποτελεί «βαρόμετρο» για την Τσέλσι, ο Αλεξάντερ Ζιμονόφσκι της Λεγανιές, η οποία συνέτριψε την Κορούνια με 4-0, και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα της Αταλάντα, που βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα του στο εκπληκτικό εκτός έδρας 2-0 επί της Νάπολι.

Πίσω από τους δύο επιθετικούς, το «France Football» τοποθετεί τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Βέλγος για άλλη μία φορά ήταν ο «κινητήριος μοχλός» της Ρόμα, σημειώνοντας μάλιστα δύο εκπληκτικά γκολ στη νίκη με 1-3 επί της Ιντερ, ενώ οι δύο στράικερς είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος σκοράροντας δις οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην κατάκτηση του League Cup, και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Αμβούργου.
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]