noodles volos banner

Ντεμπούτο με τη Ρεάλ και γκολ για τον γιο του Ζιντάν

Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε το παραμικρό να επιβληθεί 6-1 της Λεονέσα, την Τετάρτη (30/11) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πρωταγωνιστής του επαναληπτικού (σ.σ. το πρώτο ματς είχε λήξει 7-1) ήταν ο Μαριάνο, ο οποίος αφενός σημείωσε το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των «μερένγκες» στη διοργάνωση (22ο δευτερόλεπτο) και αφετέρου πέτυχε χατ-τρικ.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα και ο υιός Ζιντάν (Έντσο), καθώς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε δίχτυα στο 63ο λεπτό. Ο Μαριάνο σκόραρε επίσης στο 42’ και το 87ο λεπτό, ο Χάμες Ροντρίγκες στο 23ο και ο Σέζαρ Μοργκάδο με αυτογκόλ στο 90’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-1 με γκολ του Ιεράι Γκονσάλες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγια (76’ Γιανέζ), Πέπε, Νάτσο, Καρβαχάλ (46’ Βαράν), Τεγιέρο, Χάμες Ροντρίγκες, Καζεμίρο, Ίσκο (46’ Φερνάντες), Ασένσιο, Όντεγκααρντ, Μαριάνο

ΛΕΟΝΕΣΑ: Μοντεάγκουντ, Ιβ. Γκονσάλες, Μπάστος, Μοργκάδο, Ντίαζ, Χιλ, Ιε. Γκονσάλες, Σουάρες, Μπένχα (53’ Ζουίβερλουν, 72’ Αμπντουλσαλάμ), Γκαλάρ, Όρτι (83’ Μορένο)

πηγή: a-sports

Last modified onWednesday, 30 November 2016 23:45