noodles volos banner

Ήττα, αλλά πρόκριση στην Elite Round για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων με τον Λημνιό βασικό γνώρισε την ήττα με 2-0 την Τρίτη (15/11) από την Αγγλία στην τελευταία αναμέτρηση αναφορικά με την προκριματική φάση στον 6ο όμιλο που συμμετείχε, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στην Elite Round τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τους Άγγλους και πάνω από τους Ουαλούς, όντας δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Άρνολντ άνοιξε το σκορ ευστοχώντας σε πέναλτι στο 20ο λεπτό με τον Σιαμπάνη να πέφτει στη σωστή γωνία του. Το 2-0 έγινε μάλλον συμπτωματικά διότι ο Τσαλόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας την πλάτη του στο 63’.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Πανάγου, Ρέτσος, Νικολάου, Βαλμάς, Λάμπρου, Νάτσος, Μίγγος, Βρουσάι (88' Οικονομίδης), Σαμπανίδης (46' Παυλίδης), Λημνιός (90' Μιλόγεβιτς). 

ΑΓΓΛΙΑ: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, Τσαλόμπα, Σάλιμαν, Τζέι Ντα Σίλβα, Τομ Ντέιβις, Φιλντ, Γουίλοκ (74' Νμέκα), Ντάτζον Στέρλινγκ, Γκριν (58' Σεσενιό), Χέπμπερν-Μέρφι (80' Μαβιντίτι).

Η Βαθμολογία 

1. Αγγλία 6 (6-3) 
2. Ελλάδα 6 (7-2) 
3. Ουαλία 6 (9-6) 
4. Λουξεμβούργο 0 (2-13)

Γκούμας: "Πανάξια η πρόκρισή μας"

O Γιάννης Γκούμας συνεχάρη τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στην Εlite Round, όπως προέκυψε μετά την ήττα κόντρα στους Άγγλους την Τρίτη (15/11).

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γι’ αυτήν την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε τονίζοντας τα εξής:

«Κατά τη γνώμη μου το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε», κατέληξε.

 

Last modified onWednesday, 16 November 2016 00:46