noodles volos banner

Διέλυσε με 3-0 την Αργεντινή η Βραζιλία (video)

Όλοι περίμεναν ντέρμπι ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, αλλά η «σελεσάο» μετέτρεψε τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα του Τίτε νίκησε με 3-0 την Αργεντινή, έμεινε πρώτη στη βαθμολογία στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Λατινική Αμερική (24 βαθμοί έναντι 16) κι άφησε την αντίπαλό της στην 6η θέση. Απίστευτο αλλά η Αργεντινή έχει να κερδίσει σε επίσημο ματς τη Βραζιλία έντεκα ολόκληρα χρόνια!

Η Βραζιλία ήταν πιο κινητική από την αρχή του αγώνα και με περισσότερο πάθος και στο 25ο λεπτό, ο Κουτίνιο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Αργεντινή προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 45+1’ η «Σελεσάο» έφυγε στην κόντρα, ο Γκαμπριελ Ζέσους έβγαλε στον Νεϊμάρ αριστερά που μόνος με τον Ρομέρο πλάσαρε για το 2-0.

Στο 54ο λεπτό ο Σαμπαλέτα έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Παουλίνιο, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος στο 58’ έκανε το 3-0 με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Αουγούστο από δεξιά. Στα 30 επόμενα λεπτά, η Βραζιλία έχασε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αλλά λίγο η απροσεξία των παικτών της «σελεσάο» και λίγο ο Ρομέρο κράτησαν το 3-0.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλσιον, Μαρκίνιος, Άλβες, Μιράνδα (87’ Τιάγκο Σίλβα), Μαρσέλο, Γκάμπριελ Ζέσους (82’ Φιρμίνο), Παουλίνιο, Κουτίνιο (85’ Ντάγκλας Κόστα), Φεραντίνιο, Αουγκούστο, Νεϊμάρ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Οταμέντι, Μας, Φούνες Μόρι, Σαμπαλέτα, Ντι Μαρία (74’ Κορέα), Έντσο Πέρες (46’ Αγουέρο), Μασεράνο, Μπίλια, Μέσι, Ιγκουαΐν

Media