noodles volos banner

Απειλείται με ποινή φυλάκισης ο Μπουονανότε

Ποινή φυλάκισης δυο ετων και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ έχουν ζητήσει να επιβληθεί στον Ντιέγκο Μπουονανότε οι δικαστικές αρχές στη Γρανάδα της Ισπανίας. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Γρανάδα αλλά και ο Οντιόν Ιγκαλό, Νιγηριανός πρώην συμπαίκτης του Μπουονανότε, κατηγορούνται πως "λάδωσαν", για να πάρουν δίπλωμα οδήγησης και υπήρξαν συνεργοί σε παραποίηση εγγράφων.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται άλλα 93 άτομα, που φέρονται να πλήρωσαν αρμόδιο υπάλληλο, για να τους χορηγήσει παράνομα διπλώματα οδήγησης, χωρίς να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πρόκειται για περιστατικά που συνέβησαν το 2012 και το 2013 με τον Μπουονανότε να αγωνίζεται στη Γρανάδα από το 2013 έως το 2015. Τόσο ο Μπουονανότε όσο και ο Ιγκαλό θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 ο Μπουονανότε ήταν πρωταγωνιστής σε ένα τροχαίο στο οποίο κινδύνεψε η ζωή του, ενώ στοίχισε τη ζωή σε άλλους τρεις ανθρώπους, οι οποίοι ήταν φίλοι του. Ο Μπουονανότε γλίτωσε με κάποια κατάγματα και μικροχτυπήματα.