noodles volos banner

Φοβερή Αγγλία, άλωσε το Βερολίνο με σούπερ ανατροπή

Η Αγγλία πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση στο φιλικό του Βερολίνου, ειδικά από το 60’ και μετά, έφερε… τούμπα το 2-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει, φτάνοντας σε -τρίτο συνεχόμενο- θρίαμβο μέσα στη Γερμανία, με σκορ 3-2! Πρώτο γκολ για τον Τζέιμι Βάρντι με την εθνική του ομάδα, καθώς τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι το έφερε στα ίσα (74') με γκολάρα (τακουνάκι στην κίνηση σε σέντρα του Κλάιν)! Το γκολ της επικής ολικής ανατροπής για την ομάδα του Ρόι Χότζον πέτυχε ο Ντάιερ με κεφαλιά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι Γερμανοί προηγήθηκαν δύο λεπτά πριν βγει το ημίχρονο με καταπληκτικό σουτ του Κρόος, αν και φέρει ξεκάθαρη ευθύνη ο Μπάτλαντ, που έπαιζε, ωστόσο, με μυϊκό τραυματισμό και έγινε αναγκαστική αλλαγή αμέσως μετά. Στη θέση του γκολκίπερ της Στόουκ πέρασε ο Φόρστερ. Ο Γκόμες διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με πολύ ωραία κεφαλιά στο 57', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα… πήρε φόρα η Αγγλία! Ο Κέιν μείωσε (61') με υπέροχο τέρμα, ο Βάρντι έκανε το 2-2 με απίστευτο τακουνάκι και σαν να μην έφτανε αυτό για τους… αποσβολωμένους Γερμανούς, ο Ντάιερ έδωσε μεγάλη νίκη πρεστίζ στα «λιοντάρια», τρίτη συνεχόμενη μέσα στη Γερμανία!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζαν, Ρίντιγκερ, Χούμελς (46' Τα), Χέκτορ, Κρόος, Κεντίρα, Μίλερ (75' Ποντόλσκι), Εζίλ, Ρόις (64' Σίρλε), Γκόμες (79' Γκέτσε).
ΑΓΓΛΙΑ: Μπάτλαντ (45' Φόρστερ), Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Χέντερσον, Λαλάνα (71' Μπάρκλεϊ), Ντέλε Άλι, Γουέλμπεκ (71' Βάρντι), Κέιν.