noodles volos banner

Παίρνει 500.000 ευρώ για να φύγει ο Ρανιέρι!

Το κλίμα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν πολύ βαρύ μετά την ήττα από τα νησιά Φερόε που και ο ίδιος, παρά τις αρχικές του δηλώσεις ότι θα παραμείνει, κατάλαβε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει.

Στη συνάντηση που είχε ο Ιταλός τεχνικός με τον Γιώργο Σαρρή, συμφώνησαν πως πρέπει να λυθεί η συνεργασία τους, μιας και η πορεία του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» αποδείχτηκε καταστροφική. Οι δύο άνδρες τα βρήκαν για το διαζύγιο, το οποίο ωστόσο δεν ανακοινώθηκε, με τον Ρανιέρι να τίθεται σε άδεια ως το τέλος του 2014.

Κομβικό σημείο για τη λύση του συμβολαίου του αποτέλεσε και η αποζημίωση που καλείται να καταβάλει η ΕΠΟ. Ο Ρανιέρι είχε υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο, με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά συμφώνησε να εισπράξει μόνο το 1/3 του ποσού αυτού, δηλαδή 500.000 ευρώ. Παράλληλα, η αρχική σκέψη να κάτσει στον πάγκο και στο φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία την Τρίτη στα Χανιά εγκαταλείφθηκε, με την ΕΠΟ να αποφασίσει να ορίσει τον Κώστα Τσάνα υπηρεσιακό τεχνικό για αυτό το ματς, παρά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων στο τουρνουά που γίνεται στη βόρεια Ελλάδα.