noodles volos banner

Πρόταση της Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Επιμένει… ελληνικά για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής η Άρσεναλ, καθώς μετά την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, κατέθεσε πρόταση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά στα μετόπισθεν και το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό, αλλά ο διεθνής άσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα.

Άμεσα, η Άρσεναλ έστρεψε αλλού την προσοχή της, χωρίς ωστόσο να… ψάξει πολύ, μια και βρήκε τον εκλεκτό της στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον έτερο κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται από την Ιταλία, η ομάδα του Λονδίνου κατέθεσε πρόταση στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του διεθνή άσου.

Η πρόταση έφτασε στα 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως, οι Γερμανοί απάντησαν αρνητικά, μια και δεν ικανοποιούνται με τα οικονομικά ανταλλάγματα που προσφέρουν οι Βρετανοί, μια και ζήτησαν το ποσό των 25 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του «Sokratis».