noodles volos banner

Παίρνουν άλλες πέντε εισιτήρια για τους ομίλους

Με τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις για τα play-off του Champions League κλείνει το πρόγραμμα των προκριματικών της διοργάνωσης.

Οι 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League γίνονται γνωστές σήμερα. Οι 27 είναι ήδη στην κληρωτίδα και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους και απόψε θα διεκδικήσουν ακόμα δέκα ομάδες τις πέντε υπόλοιπες θέσεις.

Από αυτά, ξεχωρίζει σίγουρα η αναμέτρηση του «Σαν Μαμές» όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο, υποδέχεται τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 που απέσπασαν στο «Σαν Πάολο» θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του θεσμού. Οι «παρτενοπέι» από την πλευρά τους, θέλουν για τρίτη διαδοχική χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω με τη συμμετοχή τους στους ομίλους.

Το άλλο παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον διεξάγεται στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπεσίκτας με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο ισόπαλο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν περιθώριο για αποκλεισμό, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει όλη τη σεζόν που η ομάδα του Βενγκέρ έχει μεγάλες βλέψεις.

Μετά τη νίκη της με 1-0 στη Ρουμανία απέναντι στην Λουντογκόρετς, η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League με την ελπίδα να μην αποτύχει όπως τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στο ζευγάρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Κοπεγχάγη, καθώς οι «ασπιρίνες» επικράτησαν 3-2 στη Δανία και σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις. Τέλος, η Μάλμε καλείται να ανατρέψει για ακόμα μία φορά, φιλοξενώντας τη Σάλτσμπουργκ με τους Αυστριακούς να έχουν επικρατήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.