noodles volos banner

Αντίο στην Εθνική Αγγλίας από Λάμπαρντ

Το αντίο του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας είπε την Τρίτη 26/8 ακολουθώντας τα βήματα του κάπτεν Στίβεν Τζέραρντ και ο έτερος μεγάλος χαφ της, Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο 36χρονος άσος που αγωνίζεται ως δανεικός εφέτος στη Μάντσεστερ Σίτι από τη Νιού Γιόρκ Σίτι έπειτα από πολύχρονη καριέρα στην Τσέλσι της οποίας είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (211 γκολ σε 648 συμμετοχές) φόρεσε για 106η και τελευταία φορά τη φανέλα των «τριών λιονταριών» στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2014.

«Πάντα ήμουν εξαιρετικά υπερήφανος και ένιωθα μεγάλη τιμή το να εκπροσωπώ την χώρα μου και πρέπει να πω κοιτάζοντας πίσω ότι έχω απολαύσει κάθε λεπτό όταν φορούσα την φανέλα της Αγγλίας» δήλωσε ο Λάμπαρντ που πρόσθεσε ότι βασική αιτία της απόφασης του αυτής είναι το γεγονός ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα σε σωματειακό επίπεδο και πρόσθεσε «τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε και αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος με τον Ρόι Χόντσον στην τεχνική ηγεσία και τους νέους παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα».

Έχει πετύχει 29 γκολ με την φανέλα της Αγγλίας και είναι ο 6ος σε συμμετοχές παίκτης της μαζί με τον θρυλικό σερ Μπόμπι Τσάρλτον.