noodles volos banner

Μία... μουντιαλική ενδεκάδα στα αζήτητα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία έχει ολοκληρωθεί εδώ και έναν μήνα, όμως υπάρχει μια ενδεκάδα παικτών που επιστρέφοντας από τη χώρα του καφέ και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα ionline.pt φιλοξενεί ένα αφιέρωμα σε 11 παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να βρουν ομάδα, ενώ δε λείπει και η ελληνική εκπροσώπηση, με Κατσουράνη, Καραγκούνη.

Βίκτορ Βαλντές

Ο 32χρονος Ισπανός τερματοφύλακας είναι ο μόνος που δεν ταιριάζει απόλυτα στη λίστα, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός των πλάνων του Ντελ Μπόλσκε, ενώ χάλασε τη μεταγραφή του στη Μονακό.

Ματζίντ Μπουγκέρα

Ο 31χρονος αμυντικός ήταν αρχηγός της Αλγερίας, έχει προτάσεις από Τσάρλτον και Ρέιντζερς, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Κατάρ.

Ντιέγκο Λουγκάνο

Ο 33χρονος αρχηγός της Ουρουγουάης έχει κατακτήσει τίτλους στη Βραζιλία κι έχει προτάσεις από Σάο Πάολο, Φενέρμπαχτσε, Παρί, Μάλαγα, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κώστας Κατσουράνης

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στα 35 του δεν έχει κάποια πρόταση μεγάλου συλλόγου στα χέρια του. Βέβαια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τη Football League.

Γιώργος Καραγκούνης

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική Ελλάδας έπαιξε 4 παιχνίδια στο Μουντιάλ, αλλά δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Ντιντιέ Ζοκόρα

Στα 33 του ο μέσος της Ακτής Ελεφαντοστού με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική και πλούσια καριέρα, βρίσκεται ακόμη χωρίς ομάδα.

Στεφάν Εμπιά

Ο 28χρονος άσος από το Καμερούν αποτελεί τον νεαρότερο παίκτη σε αυτή τη λίστα. Αν και κατάκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη και έπαιξε σε όλα τα ματς της εθνικής του στο Μουντιάλ δεν έχει βρει ομάδα.

Κριστιάν Μπολάνος

Ο 30χρονος άσος της Κόστα Ρίκα ήταν από τους συντελεστές που βοήθησαν στην τρελή πορεία της ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εχει παίξει σε αρκετές ομάδες στη Βόρεια Ευρώπη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ούγκο Αλμέιδα

Ο 30χρονος άσος ήταν ο πλέον άτυχος της εθνικής Πορτογαλίας, καθώς τραυματίστηκε, ενώ πλέον βρίσκεται και σε αναζήτηση ομάδας...