noodles volos banner

Ουμάνια: «Είχα ονειρευτεί το γκολ της πρόκρισης με Ελλάδα»

Ο Μάικλ Ουμάνια δήλωσε πως ήταν σίγουρος πως θα ευστοχούσε στο τελευταίο πέναλτι της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Ελλάδα, καθώς το είχε δει σε όνειρο. Για να φτάσει η Κόστα Ρίκα στο όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Μουντιάλ είχε προηγηθεί ένα άλλο… όνειρο. Ο Μάικλ Ουμάνια, σκόρερ του τελευταίου πέναλτι με το οποίο οι «τίκος» επικράτησαν της Ελλάδας, δήλωσε πως δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή πριν την εκτέλεσή του, επειδή είχε ονειρευτεί πως θα σκοράρει.
«Όταν έβαλα την μπάλα στην άσπρη βούλα, το μυαλό μου ήταν τελείως άδειο. Ήξερα ακριβώς τι θα έκανα και πού θα την έστελνα. Όταν εκτέλεσα το πέναλτι σκέφτηκα την οικογένειά μου, τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όπως και των συμπαικτών μου. Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά ο Θεός μού είχε δείξει τι μου επιφύλασσε. Είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ και γι’ αυτό ένιωθα σίγουρος. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα αστοχούσα. Ήταν το τέλειο απόγευμα», δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός.
«Δεν θα πούμε ψέματα. Από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην παράταση και είχαμε μείνει με δέκα παίκτες, θέλαμε να πάμε στα πέναλτι. Δεν αμφέβαλα ποτέ όμως για την πρόκριση. Νιώθω περήφανος για αυτό που πετύχαμε και το πού σηκώσαμε τη σημαία μας τόσο ψηλά. Χύσαμε ιδρώτα και αίμα για να το καταφέρουμε, αλλά τώρα θέλουμε να πάμε πιο μακριά», πρόσθεσε.