noodles volos banner

Αυστραλός διαιτητής σφυρίζει την Εθνική

Ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς από την Αυστραλία είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για να διευθύνει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.

Όπως ανακοινώθηκε από την παγκόσμια Ομοσπονδία, ο γεννηθείς στις 14 Απριλίου του 1977 διαιτητής θα είναι ο «άρχοντας» του ιστορικού αγώνα για το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» στην φάση των «16» του Μουντιάλ απέναντι στην… παρέα του Τζόελ Κάμπελ.

Στην αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στην Arena του Pernambuco στο Ρεσίφε, την Κυριακή (29/6) στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) βοηθοί του Μπέντζαμιν Ουίλιαμς θα είναι οι Μάθιου Κριμ και Χακάν Ανάζ, αμφότεροι από την Αυστραλία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ναβάφ Σουκράλα από το Μπαχρέιν.

Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα θα είναι το τρίτο που θα διευθύνει ο 37χρονος ρέφερι, μια και στην φάση των ομίλων ήταν ο «άρχοντας» στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής για το Ε’ γκρουπ μεταξύ της Ονδούρας με το Εκουαδόρ, το οποίο έληξε με επικράτηση 2-1 των τυπικά φιλοξενούμενων, ενώ διαιτήτευσε και στην αυλαία του 8ου ομίλου στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Βέλγιο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν το «τρίποντο» 1-0.