noodles volos banner

Γκέκας: «Το πιστεύουμε πολύ»

Το μεγάλο ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας συνεχίζεται και οι διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Φάνης Γκέκας και Κώστας Κατσουράνης μοιράζονται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις και τις εντυπώσεις τους στα blogs τους που φιλοξένει η ιστοσελίδα της Vodafone.    

Σήμερα, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι εναντίον της Εθνικής Ομάδας της Ιαπωνίας, ο Φάνης Γκέκας μιλάει μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της Vodafone και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ήρθε η ώρα του σημαντικού αγώνα με την Ιαπωνία. Το πιστεύουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και θα μπούμε γερά για να το κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψει αρκετά μετά το ματς με την Κολομβία και αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει θα πάρουμε σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Δεν φοβόμαστε κανένα ματς και μπορούμε να κάνουμε δυο νίκες και να δούμε που θα μας πάνε αυτοί οι 6 βαθμοί.

Το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν κακό, όχι από θέμα απόδοσης αλλά από θέμα αποτελέσματος. Δεν μας πήγε το ματς από την αρχή και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σε κανένα σημείο. Ήταν βαρύ το σκορ, όχι ανάλογο του πως έπαιξαν οι δυο ομάδες, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω και φυσικά δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε δει τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτά και προχωράμε μπροστά. Συνεχίζουμε, δεν έχουμε χάσει την πίστη μας. Σήμερα παίζουμε για τη νίκη».

Η Vodafone, ως Χρυσός Χορηγός, στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα στην πορεία της στους αγωνιστικούς χώρους της Βραζιλίας και γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους εκφράζοντας εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της  στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.