noodles volos banner

Επιβλητική νίκη για Γερμανία με χατ τρικ του Μίλερ

Με έναν εκπληκτικό Μίλερ που πέτυχε χατ τρικ, η Γερμανία «σκόρπισε» με 4-0 την Πορτογαλία στο πρώτο της παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι τρεις φορές πρωταθλητές κόσμου είχαν τον Μίλερ σε εκπληκτική μέρα και έκαναν κομμάτια την παρέα του εξαφανισμένου Κριστιάνο Ρονάλντο, που μειώθηκε σε δέκα παίκτες εξαιτίας της απερίσκεπτης αποβολής του Πέπε στο πρώτο μέρος. Τα Πάντσερ γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο το ότι έγιναν η πρώτη Εθνική ομάδα με 100 αγώνες σε τελική φάση Mundial.
Όλα πήγαν ιδανικά για την ομάδα του Χόακιμ Λεβ, που ξεκίνησε με γκολ στο 12’ όταν ο Μίλερ ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» έπειτα από αυστηρή υπόδειξη του Μάζιτς σε τράβηγμα του Περέιρα. Στη συνέχεια ο Χούμελς έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Ιβήρων και με κεφαλιά στο 32’ έκανε το 2-0. Ο Πέπε είδε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 37’ και λίγο πριν το ημίχρονο ο Μίλερ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο επιθετικός της Μπάγερν δεν κρατιόταν και με ένα σπρώξιμο της μπάλας στο 78’ έκλεισε με χατ-τρικ.
Ανησυχία στα στρατόπεδα και των δύο ομάδων καθώς τρεις παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. Για την ομάδα του Μπέτο, οι Κοεντράο και Αλμέιδα, ενώ για του Λεβ ο Χούμελς.

Οι συνθέσεις:
Γερμανία (Χόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς (73' Μουστάφι), Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Γκέτσε, Εζίλ (62’ Σίρλε), Κρόος, Μίλερ (82' Ποντόλσκι)
Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίσιο, Κοεντράο (65’ Αλμέιδα), Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Περέιρα, Βελόσο (46’ Κόστα), Μεϊρέλες, Μουτίνιο, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα (28’ Έντερ)