noodles volos banner

Γλύκος: «Το πιο καθοριστικό το ματς με την Ιαπωνία» (video)

Ο Βολιώτης τερματοφύλακας, Παναγιώτης Γλύκος, εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. Ο Γλύκος μίλησε για τη δική του ατυχία με τον τραυματισμό στο μάτι του, ενώ τόνισε ότι το επόμενο παιχνίδι με την Ιαπωνία είναι το πιο καθοριστικό.

Στην αρχή ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για τον ίδιο και τον τραυματισμό του στο μάτι: «Δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που περνάω. Ότι βρίσκομαι εδώ με κάνει πολύ χαρούμενο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μεγάλη προοπτική για μένα. Αυτή η ατυχία δεν ήταν στο πρόγραμμα και είναι παράξενο για μένα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα κάθε μέρα και βλέπω την προπόνηση καθημερινά. Από κει και πέρα θα κάνω την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα στη συνέχεια».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Μαγνησιώτης τερματοφύλακας είπε:

Αν θα αλλάξει το στυλ της Εθνικής ομάδας ενόψει Ιαπωνίας: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή μας τι πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποια πράγματα, για να αντιμετωπίσουμε την Ιαπωνία, ωστόσο αυτό είναι απόφαση του προπονητή μας».  

Για το αν έχει αυτοπεποίθηση η Εθνική για τον αγώνα με την Ιαπωνία: «Σίγουρα η αυτοπεποίθηση έρχεται από κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα με την Κολομβία δεν είμαστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να μην είμαστε φοβισμένοι όπως στην αρχή με την Κολομβία».

Τι μπορούμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι με την Κολομβία: «Σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε τα τρία γκολ που έχουμε δεχτεί, γιατί ξέρουμε ότι η άμυνα μας δεν δέχεται εύκολα γκολ και επιθετικά να κάνουμε ευκαιρίες. Θα ήθελα να κρατήσω μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε την καλή μας λειτουργία».

Για την παράδοση που θέλει την Ελλάδα να μην είναι δυνατή κόντρα στις Ασιατικές ομάδες: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει παράδοση. Είναι κατά πόσο θα φάνεις έτοιμος και τι θα καταφέρεις να κάνεις τη συγκεκριμένη μέρα».

Για το αν θα μπορέσει η Ελλάδα να πάρει δύο νίκες στα επόμενα ματς: «Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με την Ιαπωνία για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί η ομάδα να παίξει πιο γρήγορο ποδόσφαιρο κόντρα στην Ιαπωνία, που είναι γρήγορη ομάδα: «Στο παιχνίδι με την Κολομβία παίζαμε 1 η ώρα το μεσημέρι. Η Ιαπωνία έπαιζε το βράδυ. Η κάθε μια ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και το δικό της στυλ. Εμείς έχουμε το δικό μας στυλ και αυτό προσπαθούμε να επιβάλλουμε». 

Media

Last modified onMonday, 16 June 2014 19:57