noodles volos banner

Αποδοκιμασίες από τους Βραζιλιάνους στον Ντιέγκο Κόστα

Δεν απέφυγε τις αποδοκιμασίες από μερίδα Βραζιλιάνων οπαδών ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τη Βραζιλία στην Ισπανία.

Τον αποκάλεσαν προδότη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ισπανίας, όσο εκείνος γυμνάζονταν πίσω από κλειστές πόρτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Κουριτίμπα. Συγκεκριμένα ένα μικρό γκρουπ οπαδών της Βραζιλίας από τις ταράτσες γειτονικών σπιτιών τον αποδοκίμασαν χρησιμοποιώντας την έκφραση «προδότη», όποτε είχε τη μπάλα στην κατοχή του. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απέφυγε τις περισσότερες φορές να απαντήσει, αλλά κάποια στιγμή ανταπέδωσε, χωρίς, όμως, να πει το παραμικρό.

Οι «φούριας ρόχας» θα βρεθούν στο Σαλβαντόρ, όπου αύριο θα δώσουν το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ εναντίον της Ολλανδίας, ενώ θα συνεχίσουν με ματς εναντίον της Χιλής και της Αυστραλίας. Θυμίζουμε πως ο Κόστα αρνήθηκε να φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της γενέτειράς του, για λογαριασμό της Ισπανίας, γεγονός που πίκρανε πολλούς οπαδούς της διοργανώτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.