noodles volos banner

Φιλικά στις ΗΠΑ για την Εθνική εξετάζουν στην ΕΠΟ

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει φιλικά στις ΗΠΑ η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014.

Μπορεί το πιο δυνατό φιλικό της Εθνικής, ενόψει Μουντιάλ, να είναι αυτό που θα γίνει στις 31 Μαΐου στη Λισαβόνα κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα είναι όμως το μοναδικό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι ώστε ο Φερνάντο Σάντος να τεστάρει την ετοιμότητα των διεθνών και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΠΟ εξετάζουν όλες τις παραμέτρους για τη διεξαγωγή φιλικών στην Αμερική και μόλις καταλήξουν στις πλέον συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις, θα αρχίσουν να συζητούν για τους αντιπάλους που θα προσπαθήσουν να «κλείσουν». Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το κομμάτι θα μετρήσει και η γνώμη του Πορτογάλου εκλέκτορα καθώς θα ζητήσει να προγραμματιστούν αγώνες με αντιπάλους ομάδες που να έχουν τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας στον Δ’ Όμιλο του Μουντιάλ, Κολομβίας, Ακτής Ελεφαντοστού και Ιαπωνίας.