noodles volos banner

Η Γαλατά στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σνάιντερ στο 85ο λεπτό, η Γαλατάσαραϊ επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους και κατέκτησε το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League.

Οι Τούρκοι, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ελέω της έντονης χιονόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη, χτύπησαν στο τέλος της αναμέτρησης και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς το γήπεδο, στο μέρος της… Τετάρτης (11/12) έμοιαζε με… χωράφι. Οι άνθρωποι του «Αλί Σάμι Γεν» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσουν ένα γήπεδο που θα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο, αλλά η λάσπη και το χιόνι δεν επέτρεψαν στους παίκτες να παρουσιάσουν κάτι καλό.

Η Γαλατά ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε με τον Ντρογκμπά, αρχικά, αλλά ο Μπουφόν του είπε… όχι, αλλά ο πορτιέρο της «Γιούβε» δεν είχε… απάντηση και στο σουτ του Σνάιντερ στο 85’ με το οποίο το «συγκρότημα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε το εισιτήριο για τους 16.