noodles volos banner

Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία στο Ανεπίσημο πρωτάθλημα

Εκπλήξεις στην 13η αγωνιστική του Ανεπίσημου πρωταθλήματος, καθώς οι Brothers πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη με 7-2 κόντρα στην Αργώ (πέντε γκολ από τον Τσιρογιάννη -!!!- και δύο από τον Αναστασίου), ενώ οι Μηχανικοί Μαγνησίας σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, 4-0 την Αγία Άννα! Το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της δεύτερης θέσης είχε νικητή την Caprice Παπαδοπούλου με τον ...συνήθη ύποπτο, Τάσο Ζαρκάδα να σκοράρει και τα δύο τέρματα.
Η Boca νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα (με σκόρερ τους Βαγγέλη Μουστάκα, Ηλία Σαββίδη) και το Σπιτάκι 5-2 το Perfect (με χατ τρικ του Ανδρέα Τσιμούρτου, ένα γκολ από τους Απόστολο Κωτούλα, Γιάννη Σουλάκο, για τους ηττημένους τα γκολ οι Κοντοβάς, Πανουργιάς). Η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει την Δευτέρα 4/1/16 και ώρα 21:00 στο καφέ Αλάσκα, ενώ η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου.
Από την επιτροπή του Ανεπίσημου πρωταθλήματος η παρακάτω ανακοίνωση: “Θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους τους ανθρώπους του Ανεπίσημου πρωταθλήματος: στους υπευθύνους των ομάδων, στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, στους φιλάθλους, στη διοίκηση του Olimpico sports club για την άψογη συνεργασία μας, τους εκπροσώπους του Τύπου που προβάλουν τις δραστηριότητές μας. Χαρούμενες γιορτές σε όλους με υγεία κι ευτυχία”.

ane131920