noodles volos banner

Πανιώνιος-Άρης 2-1

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Πανιώνιο, με 2-1 απέναντι στον Άρη Μελισσατίκων. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη ξεκίνησε το ματς με γκολ στο 2ο λεπτό. Σκόρερ ο Βούλγαρης με πλασέ από πλάγια, ο οποίος συνδύασε το φετινό του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τέρμα. Η ισοφάριση στο 49' με πλασέ του Πετρόπουλου και το 2-1 στο 82' όταν από πάσα του Βούλγαρη, ο Νικούδης από πλάγια δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Λέτσος στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα. Λιγοστές φάσεις στο ματς. Για τον Πανιώνιο, σουτ του Αγγελή έφυγε άουτ στο δεύτερο ημίχρονο, για τον Άρη δύο σουτ του Τσίρου δεν είχαν στόχο, το ένα απέκρουσε ο Καγιάννης, το άλλο πέρασε άουτ. Επίσης σε αρκετές φάσεις, υπήρχαν προϋποθέσεις να απειλήσουν οι “κιτρινόμαυροι” αλλά στην τελική προσπάθεια παρουσιάστηκαν φλύαροι.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαστακούλης (37' λ.τρ. Νικούδης), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (15' λ.τρ. Καλατζής), Κωστούλας (75' Λέτσος), Μοσχούδης, Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Μαρούφ, Αγγελής, Βούλγαρης.
Άρης: Ζήγρας, Γκατζούνας (70' Μπούρντα), Μυλωνάς, Τσιαντής, Γεωργούλας, Περιβολιώτης (60' λ.τρ. Καψιώτης), Τσίρος, Παπαγιαννόπόυλος, Πετρόπουλος, Ακτσιαλής (85' Γκοτζόπουλος), Ίμπρα.