noodles volos banner

Ηρακλής-Άρης 5-1

Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο Βασδέκειο, καθώς ο Άρης προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως ο Ηρακλής με αντεπίθεση διαρκείας έφθασε στη νίκη με σκορ 5-1, βοηθούμενος κι από το γεγονός ότι μέσα στο πρώτο δίλεπτο της επανάληψης, είχε ήδη πετύχει την ανατροπή.
Το 0-1 στο 40' με κεφαλιά του Τσίρου, ύστερα από κόρνερ του Ίμπρα κι ενώ η μπάλα πέρασε από τον Πολυμέρου. Με το ξεκίνημα του β' μέρους, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Τσουκάλης ισοφάρισε από πάσα του Τσελεπή και στο επόμενο λεπτό, ο Αραμπατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 2-1. Ο Τσουκάλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 60' ύστερα από μεταβίβαση του Νούσια, ο τελευταίος έγραψε το 4-1 στο 77' σε φάση τετ-α-τετ που προέκυψε από βολέ του γκολκίπερ του Ηρακλή και το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 83' από τον Τσελεπή.
Ο Ηρακλής διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Νούσια στο 30' που δέχθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ ο Άρης είχε καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Τσίρου στο 17' που πέρασε άουτ και μια στο 35' όταν ο Στραβέλας δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι σε σέντρα από τα δεξιά. Στην επανάληψη, δύο ευκαιρίες με τον Παπαγιαννόπουλο μετά το δεύτερο και μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.
Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Χρήστος Σπανομήτρος ανέφερε πως η διαιτησία δεν ευθύνεται για την ήττα ή τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από δικά της λάθη στην άμυνα, όμως κατήγγειλε πως ο ρέφερι Θεοχάρης απώθησε παίκτη του Άρη στο 70ό λεπτό, ενώ ο ίδιος αποβλήθηκε για εξύβριση και όπως ισχυρίζεται, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Ακόμη σχολίασε πως ο παρατηρητής του αγώνα από την ΕΠΣΘ, εν γνώσει του, άφησε παράγοντα του Ηρακλή να βρίσκεται στον πάγκο με άλλη ταυτότητα.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Φέζο (70' Τσαντόπουλος), Μοράλες, Ντούρο (46' Δημητρίου), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης, Αραμπατζής (77' Μπαρμπούτας).
Άρης: Κουρίτας, Ίμπρα, Γκοτζόπουλος (55' Πετρόπουλος), Καψιώτης (70' Τσιαντής), Γεωργούλας, Περιβολιώτης, Τσίρος, Παπαγιαννόπουλος (80' Μπούρντα), Στραβέλας, Ακτσιαλής, Μυλωνάς.