noodles volos banner

Aγ. Παρασκευή-Άρης 2-1

H φάση του γκολ ισοφάρισης H φάση του γκολ ισοφάρισης

 

Ο Άρης Μελισσατίκων προηγήθηκε νωρίς, ωστόσο η Αγία Παρασκευή όχι μόνο έφθασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, αλλά πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 6ο λεπτό όταν ο Πετρόπουλος έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Το 1-1 στο 66' με κεφαλιά του Λούμπαρδου και το 2-1 στο 90ό με αυτογκόλ του Τσιαντή, ο οποίος σε φάουλ του Μαλακασιώτη βρήκε την μπάλα με το κεφάλι.
Ο Άρης είχε αρκετές καλές στιγμές στο ματς στο πρώτο ημίχρονο με τους Πετρόπουλου, Τσίρο, Στραβέλα, όμως στην επανάληψη δεν απέφυγε τα πολλά λάθη κι έπεσε η απόδοσή του. Στο 85ο λεπτό, ο γκολκίπερ της Αγίας Παρασκευής απέκρουσε στο “γάμα” σουτ του Μυλωνά. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, στο 11' ο Μαλακασιώτης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό, στο 50' ο Κοπάνας είχε χαμένο τετ-α-τετ, στο 52' ο ίδιος παίκτης είδε τον Κουρίτα να αποκρούει δύσκολα το σουτ του, ενώ στο 53' ο Καραγιάννης από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Π. Μαγγασιανός, Λούμπαρδος, Ντάκος, Αγραφιώτης, (70’ Παπακώστας), Καραγιάννης (88’ Βαν ντε Γουίχε), Μαρμαρινός (60’ Κοτσέλος), Μαλακασιώτης, Κοπάνας.
Άρης: Κουρίτας, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Καψιώτης (60' Τσιαντής), Τσίρος, Παπαγιαννόπουλος, Στραβέλας, Ακτσιαλής (65' Νινιζόπουλος), Πετρόπουλος (55' Ίμπρα).

 

Last modified onSunday, 08 November 2015 10:21