noodles volos banner

Εθνικός-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-1

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι Αθλητές Νίκης. Σήμερα κέρδισαν εκτός έδρας τον Εθνικό κι αναρριχήθηκαν σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ διατηρούν το αήττητο στη σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50ό λεπτό όταν ο Γκλαβίνης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος, απέκρουσε ο Αράπης αλλά στην επαναφορά ο Γκλαβίνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για τον Εθνικό, δύο φάσεις τετ-τετ, στο 40' ο Παλάντζας και στο 70' ο Τσαμπάσης σούταραν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ για τους Νέους Αθλητές στο πρώτο ημίχρονο, ο Αράπης είχε διπλή απόκρουση σε κεφαλιά του Δαμάσκου και εν συνεχεία πλασέ του Γκλαβίνη, στην επανάληψη λίγο μετά το γκολ από κάθετη του Τσιανάκα, ο Δαμάσκος έφυγε μόνος του αλλά νικήθηκε από τον έμπειρο τερματοφύλακα.
Ο Αράπης έκανε σήμερα το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα, στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Εθνικού και ήταν εξαιρετικός. Για τον Εθνικό, αποβλήθηκε ο Καζδαρίδης με κόκκινη κάρτα ενώ βρίσκονταν στον πάγκο (αναπληρωματικός) για διαμαρτυρία στην υπόδειξη του πέναλτι, ενώ για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Ζορδομπάς. Ικανοποίηση στους νικητές για τη σημαντική νίκη, σε ματς που απουσίασε ο Σιώμος, που τους επιτρέπει να πλησιάσουν περισσότερο στις πρώτες θέσεις.

Συνθέσεις:
Εθνικός: Αράπης, Τόντας, Σκοτεινιώτης, Χονδρός, Κερμελής, Μωραΐτης, Συμεωνίδης, Τσαμπάσης, Παλάσης, Περεντίδης, Παλάντζας (70' Τίγκας).
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (46' Ευθυμίου), Μπακογιάννης, Κουτσούκης, Γκλαβίνης (71' Χρηστίδης), Τσιανάκας, Δαμάσκος (86' Κουκουτής).