noodles volos banner

Δύναμις-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-4

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μαυρομάτη στον πάγκο της που παραιτήθηκε παραμονή του αγώνα ύστερα από μια διαφωνία με την διοίκηση, παρατάχθηκε η Δύναμη Βόλου απέναντι στους Νέους Αθλητές Νίκης. Ο Θοδωρής Ανδρέου ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας σε συνεργασία φυσικά με τη διοίκηση, ανέλαβε να οργανώσει την ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στους Ν.Α. Νίκης. Το τελικό 0-4 υπέρ των Νέων Αθλητών δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κριτική στην αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Με νεανική σύνθεση οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν απέναντι στο συγκρότημα του Τάκη Παρισάκη και στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-3.

Από ατομικά κυρίως λάθη προήλθαν τα γκολ των φιλοξενούμενων με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο και από τις δυο πλευρές. Στο 5ο μόλις λεπτό ο Σιώμος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 28' έγινε το 0-2 από τον Δαμάσκο μετά από ασιστ του Σιώμου. Το 0-3 έγινε επίσης από τον Δαμάσκο, στο 40', με σουτ εκτός περιοχής. Στο πρώτο μέρος η Δύναμις πέτυχε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάϊτ ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία με τον Θοδ. Ανδρέου για την μείωσε του σκορ.   Οι Νέοι Αθλητές έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με κύριους εκφραστές  τους Δαμάσκο και Σιώμο.  Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τσιανάκας με φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία  στο 75ο λεπτό με την ομάδα του Τάκη Παρισάκη να κατεβάζει ταχύτητα στη επανάληψη ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι.

Δύναμη Βόλου: Νακελάρι, Παπαεμμανουηλίδης, Οσμάνι (46' Κούντριας), Σέτι, Μαυρομμάτης, Σαραφίδης, Ανδρέου, Κανάνι (70' Κολτσίδας), Ταμπάκης, Τσάμης (65' Θανόπουλος), Ρουμπάτης.
Ν.Α. Νίκης: Σταμέλος, Χάνος (60' Κουκουτής), Τσιαπέρος, Δημουλάς, Ευθυμίου, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (46' Χρηστίδης), Κουτσούκης, Σιώμος, Τσιανάκας,  Δαμάσκος (76΄Παπαστεργίου).

Last modified onSunday, 13 December 2015 19:40