noodles volos banner

Νίκη με ανατροπή για Καλλιθέα

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Καλλιθέα στο γήπεδο της απέναντι στον Φωκικό. Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα επικράτησε με 2-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για τη 14η αγωνιστική της Football League. Από πολύ νωρίς η ομάδα της Άμφισσας βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Δόθηκε πέναλτι υπέρ του Φωκικού σε ανατροπή του Θέου από τον Πίκολο έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής δεν έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και ο δεύτερος βοηθός, Σπυρόπουλος του έδειξε πως ήταν μέσα στην περιοχή. Ο Φράγκος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα στον Φωκικό. Στο 37’ ο Φαγιέ άνοιξε στα πλάγια στον Παγώνη την μπάλα και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωκικού για το 1-1. Στο 68’ ο Γκαλάν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παγώνη έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Πούλγκα (59' Κατσικογιάννης), Φαγιέ, Γκαλάν, Χαϊκάλης (89' Ατματζίδης), Καραλής (78' Φαμπρίς)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ράντι, Θέος (63' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος, Σιμονιάν, Αλβαρεζ, Τζέκος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης