noodles volos banner

Μεταγραφές με προοπτική Σούπερ Λιγκ...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο και οι μεταγραφές δεν θα γίνουν μόνο για το υπόλοιπο της περιόδου που αφορά το β' γύρο αλλά και τα 14 ματς των πλέι οφ, αλλά με προοπτική οι παίκτες να παραμείνουν και τα επόμενα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Ήδη, τρεις μεταγραφές θεωρούνται κλεισμένες και θα ανακοινωθούν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Είναι ο Βιθέντε Μόνχε, ο Kλάρενς Μπιτάνγκ και ο Ηλίας Ιωάννου. 

Για τον Μόνχε δεν χρειάζονται συστάσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η μεγάλη ομάδα της περιόδου 2010-11, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και αποτελεί αγαπημένο παίκτη των φιλάθλων. Μετά τη διετία στο Βόλο (ήρθε στη σεζόν της ανόδου στη Β' Εθνική), έπαιξε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Πειραιώς με λίγες συμμετοχές, ένα χρόνο στην τουρκική Ορντουσπόρ και από το καλοκαίρι ανήκε στην ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία όμως δεν αγωνίστηκε παρά μόνο μία φορά καθώς στο ξεκίνημα της περιόδου σε προπόνηση υπέστη ρήξη χιαστών. Βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά οι διοικούντες τον Ολυμπιακό υπολογίζουν στον Αργεντινό.
Όσον αφορά στον Ηλία Ιωάννου, στα 34 πλέον, είναι επίσης γνώριμος στην ομάδα και το κοινό της, με πετυχημένη προυσία του 2008-09 και μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια για την άνοδο. Η μεταγραφή του Kλάρενς Μπιτάνγκ αποτελεί σίγουρα επιτυχία για τη βολιώτικη ομάδα κι επένδυση για το μέλλον. Ο 21χρονος Καμερουνέζος, διεθνής με τις μικρές ομάδες της πατρίδας του, ήταν από τους παίκτες-αποκάλυψη της φετινής Football League στον πρώτο γύρο -και δεν είναι πολλοί αυτοί- και μάλιστα η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο ΠΑΟΚ. 
Ο Ολυμπιακός Βόλου ψωνίζει ...από το πάνω ράφι και η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί αφού στόχος της διοίκησης, πέρα από την άνοδο, είναι να δημιουργήσει τον κορμό των παικτών που θα στηρίξουν την ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Last modified onMonday, 30 December 2013 18:32