noodles volos banner

Το κέντρο του Βόλου έγινε «μπλε» (φωτογραφίες)

Ούτε η βροχή δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει  τους εκατοντάδες φίλους της Νίκης Βόλου να παραβρεθούν και να δηλώσουν το δικό τους «παρών» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Οι φίλαθλοι της ομάδας, με την παρουσία τους και τα συνθήματα τους, έδειξαν για ακόμη  μια φορά την αγάπη τους προς τη Νίκη, και στο κάθε βήμα προόδου που αυτή κάνει. Έτσι, και αυτή τη φορά, με την παρουσία τους εκεί, κάτω από καιρικές συνθήκες που δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκές, απέδειξαν με τον τρόπο τους ότι η δημιουργία των νέων γραφείων της ΠΑΕ Νίκη στο Βόλο, ήταν κάτι που και εκείνοι ήθελαν.
Με τον φίλαθλο λοιπόν κόσμο να αγκαλιάζει τη δημιουργία των νέων γραφείων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, πραγματοποιήθηκαν απόψε με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια, που σηματοδοτούν όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της κ. Ανδρέας Πάτσης μια καινούργια αρχή, αλλά και  κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια, αφού η ομάδα ανήκει  στον Βόλο, στη Μαγνησία και έχει  αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα. Πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και με τους συνεργάτες του, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να ευχηθούν στη Νίκη Βόλου να καταφέρει το στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League, στα 90 χρόνια της.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεόκλητος Κουμαριανός, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Νίκης,  αλλά  θυμήθηκε και τα παιδικά του χρόνια, τότε που ο πατέρας του τον πήγαινε στην «Κλούβα» για να παρακολουθήσει αγώνες, ακολούθησε  η φωταγώγηση των γραφείων και αποκαλύφθηκε το σήμα της Νίκης Βόλου που κοσμεί τον εξωτερικό χώρο των γραφείων,  μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, από τους εκατοντάδες φιλάθλους που είχαν  συγκεντρωθεί κάτω από τα γραφεία, στην οδό Δημητριάδος με Χατζηαργύρη, ενώ στη συνέχεια φίλοι της ομάδας, συνεργάτες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων ξεναγήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι, τόσο από την αισθητική και τη λειτουργικότητα, όσο και από την μπουτίκ που φιλοξενείται εκεί, όπου όσοι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα με το αγαπημένο σήμα της ομάδας τους, μπορούν να σπεύσουν. Το παρών στα εγκαίνια έδωσε σύσσωμο το τεχνικό και ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Νίκης Βόλου, με τον νέο προπονητή Λουτσιάνο ντε Σόουζα να συνομιλεί χαμογελαστός με όποιον τον πλησίαζε, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να δέχονται τα συγχαρητήρια όλων για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Επίσης, παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για να διασκεδάσουν αργότερα  στο νυχτερινό κέντρο Premiera Full Of Live όπου και πραγματοποιείται ο ετήσιος χορός της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Το magnesiasports.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει μέσα από το φωτορεπορτάζ το κλίμα της εκδήλωσης.

Last modified onTuesday, 31 December 2013 09:33