noodles volos banner

Σταμάτησε στον ημιτελικό Θεσσαλίας η πορεία των παίδων της ΑΕΒΔ

Δεν τα κατάφεραν οι παίδες της ΑΕΒΔ στον ημιτελικό για το Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα. Οι μικροί του Κώστα Σιδηρόπουλου πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι στον Απόλλωνα Καρδίτσας, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 65-75 και δεν μπόρεσαν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Έτσι η πορεία τους σταμάτησε στα ημιτελικά του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει όμως αήττητοι τον τίτλο της Μαγνησίας και έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Υπερήφανος για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου και παίκτης της ανδρικής ομάδας της ΑΕΒΔ, Σπύρος Κατσαφούρης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην αστοχία μας. Όλοι οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους. Η δουλειά και το έργο του προπονητή, Κώστα Σιδηρόπουλου, ειναι το μέλλον της ομάδας της πόλης και γιατί όχι για το πιο μεγάλο μπασκετικό επίπεδο. Πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος, όπως και οι γονείς των παιδιών και όλοι είναι στην ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».