noodles volos banner

Στον ΓΣΒ το ντέρμπι, πρώτη ήττα για Αλμυρό

Με τους έμπειρους, Τσαπραϊλη, Ζαρογιάννη και Τσαβέ να αναλαμβάνουν δράση στα δύσκολα και να «κλέβουν» στο τέλος το ροζ φύλλο από τον Αλμυρό, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του «Βάκης Παρασκευόπουλος» κερδίζοντας με 76-72.

Η ομάδα των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα κόντρα σε έναν αήττητο μέχρι πριν το τζάμπολ αντίπαλο, που θεωρείται από τα φαβορί του ομίλου.

Ο Γυμναστικός μπήκε δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με μία διαφορά της τάξης των έξι πόντων. Η πρώτη περίοδος έληξε 17-14, για να έρθει από τον πάγκο του Αλμυρού ο Σαμαράς και να αλλάξει τα δεδομένα. Έτσι το προβάδισμα άλλαξε χέρια, ωστόσο ο ΓΣΑ του Θανάση Φλεβάρη, δεν μπόρεσε να «χτίσει» μία διαφορά ασφαλείας.

Διατήρησε ωστόσο το προβάδισμα μέχρι και τα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου, με τους Καραγιώργο και Σαμαρά να αποτελούν τους πρωταγωνιστές του στην επίθεση. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Αλμυριώτες είχαν βρει ρυθμό και ήλεγχαν το παιχνίδι, η τριάδα των Τσαπραϊλη, Τσαβέ και Ζαρογιάννη, άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Τσαπραϊλης μείωσε με τρίποντο, ακολούθησαν συνεχόμενοι πόντοι από Τσαβέ και Ζαρογιάννη και τελικά ο Γυμναστικός πέρασε μπροστά ανατρέποντας το 53-61  που είχε διαμορφωθεί τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι στη συνέχεια πήγε στη… ρουλέτα των ελευθέρων βολών με τους γηπεδούχους ψύχραιμούς να κρατούν το ροζ φύλλο.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 33-34, 47-52, 76-72

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ: Βαλαγιάννης, Κωστούλας 6, Τσαπραΐλης 17 (1), Παλάσκας, Σουλιώτης 6, Χατζόπουλος 9 (1), Τσαβές 10, Καραρήγας 3 (1), Γκουγκουτούδης, Χατζηεφραιμίδης, Δεμίρης, Ζαρογιάννης 25 (1)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντοστάθης, Καραγεώργος 17 (3), Σαμαράς 15 (1), Αναγνωστόπουλος 9 (2), Συνάζος, Μαμούρας Θ., Καραμανλής 11 (1), Μαμούρας Π., Θέος 11 (1), Στάμος 6, Μητρουλάς 3 (1)

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

 

Last modified onSaturday, 08 November 2014 21:29