Logo
Print this page

Φωτογραφήθηκε στη Μύκονο με τον Μπαπέ ο Β. Μαγγιώρος

Με τον διάσημο συνάδελφό του Κιλιάν Μπαπέ της Μονακό φωτογραφήθηκε στη Μύκονο ο Βαγγέλης Μαγγιώρος, που πρόσφατα αποχώρησε από την Αγχίαλο.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μονακό στο πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών και ο νεότερος Γάλλος που έχει σκοράρει σε νοκ-άουτ παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 18 ετών και 2 μηνών, αποτελεί το νέο "διαμάντι" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και "έβγαλε μάτια" φέτος στην πορεία της Μονακό ως τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φέτος επέλεξε μαζί με δύο φίλους τους για τις διακοπές του τη Μύκονο, εκεί όπου τον συνάντησε ο Βαγγέλης Μαγγιώρος, που πηγαίνει τα τελευταία οκτώ χρόνια κάθε καλοκαίρι. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να τον πλησιάσει και εκτός από τη φωτογραφία που έβγαλε μαζί του, του ανέφερε ότι είναι κι αυτός ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικό επίπεδο και του ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαπέ, όπως ήταν φυσικό, γέλασε. Έπειτα τον ρώτησε αν θα πάει στη Ρεάλ, με τον Γάλλο να απαντά “θα δούμε”, ενώ ο Βαγγέλης του έκανε τις ανάλογες συστάσεις για τα μέρη που πρέπει να προτιμήσει στη Μύκονο ως γνώστης που είναι. Γενικότερα ο Μπαπέ ήταν πολύ χαλαρός και μονίμως χαμογελαστός και δεν το έπαιζε καθόλου ντίβα. Άλλωστε είναι 18 χρόνων παιδί. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]