noodles volos banner

Απαντά με μήνυση και αγωγή ο Απ. Γαλάτης στον Μπονόβα

Με προσωπική του δήλωση, που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε  ο Απόστολος Γαλάτης απάντησε στον Ανδρέα Μπονόβα, για όσα εκείνος του προσήψε, μιλώντας στον Βόλος 9.86, κάνοντας γνωστό ότι καταθέτει μήνυση εις βάρος τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου. Η δήλωση του Απ. Γαλάτη έχει ως εξής:

«Ψευδείς και άκρως συκοφαντικοί είναι οι σε βάρος μου ισχυρισμοί του παρεπιδημούντος στην πόλη μας, Αντρέα Μπονόβα, νεόκοπου παράγοντα(;) του Ολυμπιακού Βόλου και προς τούτο θα κληθεί να τους αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου προσφεύγω καταθέτοντας μήνυση και αγωγή. Περιορίζομαι μόνο σε αυτή την απάντηση, αφού ασφαλώς διάλογος και μάλιστα δημόσιος, με κάποιον, που, όπως αφελώς ομολογεί, καταγράφει παράνομα τον συνομιλητή του, δεν χωρεί. 

Άλλωστε η κοινωνία του Βόλου, όπου αυτή την περίοδο και οι δύο συνυπάρχουμε, έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για τον καθένα μας. Για εμένα ως επαγγελματία αθλητικό συντάκτη, που με τίμησε μάλιστα με το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και για τον υβριστή μου, που όπως όλα δείχνουν ήλθε, είδε και απέρχεται, ως τραγικά αποτυχημένος…».

Πάντως σήμερα το πρωί στην εκπομπή του στον Σπορτ Φμ Μαγνησίας  ο Απ. Γαλάτης   αποκάλεσε  τον Ανδρέα Μπονόβα «καράφλα», «κοντό», «παγουρά», «ποδοσφαιρικό τρωγλοδύτη» και «μανατζαράκο».

 Sport Fm 89,5: Ο κ. Γαλάτης εκφράζει προσωπικές απόψεις


Εν τω μεταξύ σε επικοινωνία του ιδιοκτήτη του σταθμού Στέφανου Στεφάνου με το magnesiasports.gr, ανέφερε ότι οι απόψεις του κ. Γαλάτη που εκφράστηκαν μέσω του σταθμού δεν αποτελούν θέσεις της ιδιοκτησίας. "Πρόκειται για προσωπική διαφορά μεταξύ του κ. Μπονόβα και του κ. Γαλάτη στην οποία ο σταθμός δεν παίρνει θέση" τόνισε ο κ. Στεφάνου.

 

Last modified onTuesday, 11 April 2017 14:50