noodles volos banner

«Πήγα τον Σωκράτη στον Πανιώνιο, αλλά δεν τον πήρε ο Μπέος»

Στο site sportdog ενόψει του σημερινού αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ μίλησε ο Γιώργος Δέδες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Στη συνέντευξή του ξεχώρισε η αναφορά για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ότι πριν πάει στην ΑΕΚ τον πήγε ο ίδιος στον Πανιώνιο, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος δεν τον πήρε λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δέδες τόνισε: «Τον Παπασταθόπουλο, πριν πάει στην ΑΕΚ, τον είχα φέρει στον Πανιώνιο. Δεν τα βρήκανε ο πατέρας του παίκτη με τον Μπέο και μας τον πήρε η Ένωση. Εγώ και ο Χάιτας τον φέραμε στον Πανιώνιο, αλλά δεν ήξερε κανείς τίποτα. Ο Γεωργόπουλος (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού και Πανιωνίου) μας είχε πει για έναν παίκτη από το Πεταλίδι. Τον είδαμε και τον φέραμε στη Νέα Σμύρνη. Προφανώς δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι και έτσι μπήκε η ΑΕΚ με τον Σαβέφσκι στη μέση. Αν τον παρακολουθούσε από πριν η Ένωση δεν το γνωρίζουμε. Αλλά το παιδί είχε έρθει στη Νέα Σμύρνη, πριν ακόμα ακουστεί για τον Δικέφαλο. Εγώ του το είχα πει του Μπέου:  θα παίξει στην Ευρώπη για πλάκα.

Όπως τώρα λέω ότι η ΑΕΚ πήρε ένα φοβερό σέντερ φορ από τον Πλατανιά. Θυμηθείτε το. Ο Γιακουμάκης, όταν πάει στην ΑΕΚ τον πρώτο θα βάλει 20 και τον δεύτερο 30 γκολ. Είναι θηρίο, 1,85 και 22 χρόνων. Ξέρετε πόσο θα αλλάξει η συμπεριφορά του παίζοντας στην ΑΕΚ; Είναι δύσκολο, αλλά έχει προσόντα! Θα δουλέψει και θα πιάσει».