Logo
Print this page

Είναι Παναθηναϊκός και το δείχνει ο Γιώργος Χατζής

Μπορεί να έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα εντός αγωνιστικών χώρων στην καριέρα του, ως αμυντικός μέσος, αλλά αμέτρητα είναι και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό, για να τον δει από κοντά.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου Γιώργο Χατζή, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς (είχε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στον πρώτο γύρο ως αλλαγή με Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη Β.), αν και τη σεζόν που διανύουμε είχε σχεδιάσει εξ αρχής να δώσει το βάρος στο προπονητικό κομμάτι, συνεχίζοντας και τη δουλειά του στις ακαδημίες.

Ο 30χρονος παίκτης, που πολύ πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα, παρακολούθησε το παιχνίδι της Κυριακής στο στάδιο του Βελεστίνου ανάμεσα στην ομάδα του και τον Διαγόρα Σεβαστής από την κερκίδα και στην εμφάνισή του έκανε … μπαμ το πράσινο καπελάκι με το σήμα του Παναθηναϊκού που φορούσε, απόδειξη ότι είναι … αρρωστάκι με τους πράσινους.

Για τη μεγάλη του αγάπη δε φείδεται χρόνου και κούρασης, για να την παρακολουθεί από κοντά, όποτε μπορεί, μαζί με άλλους τρελαμένους οπαδούς του τριφυλλιού από το Βελεστίνο αλλά και συμπαίκτες του, με τους οποίους έχει κάνει πολλές εκδρομές στην Ελλάδα. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό είναι ότι και τα αποδυτήρια του Ρήγα Φεραίου … παναθηναϊκοκρατούνται, αφού οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας είναι φίλοι του τριφυλλιού. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]