noodles volos banner

«Με την ευχή μας όποιος δε θέλει να είναι στον Ολυμπιακό»

Παίρνοντας μόνος του την πρωτοβουλία κα χωρίς να δεχτεί σχετική ερώτηση ο Τίμος Καβακάς σχολίασε την αποχώρηση του Γιάννη Κωστόπουλου και διάφορα κακόβουλα σχόλια που έφτασαν στ’ αυτιά του, λέγοντας ότι δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα και πως η απόφαση ήταν του παίκτη. Η δήλωση του κ. Καβακά:

«Επειδή πολλά έχω ακούσει, σας λέω η απόφαση (σ.σ. του Κωστόπουλου) είναι καθαρά του ποδοσφαιριστή. Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα θέμα. Αν άφησε κάποιος υπονοούμενα για κάτι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του. Εγώ έγινα γνώστης τη Δευτέρα το μεσημέρι μιας ειλημμένης απόφασης εκ μέρους του ποδοσφαιριστή ότι φεύγει από την ομάδα. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή παρουσία του γενικού αρχηγού, του κ. Βαΐτση, το μεσημέρι και το απόγευμα ο παίκτης ταξίδευε για τη Δράμα. Οι υπόλοιποι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Κανένας νοήμων άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας προπονητής που θέλει το καλό του, δεν αφήνει βασικό του παίκτη να φύγει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ προσπαθούμε να αποκτήσουμε ακόμη έναν.

Τώρα για ποιο λόγο βγήκε προς τα έξω όλη αυτή η κακία, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Πάντως εγώ ήθελα να το ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση και τη θέση της διοίκησης ότι δεν ήταν ούτε θέμα διοίκησης ούτε θέμα προπονητή. Ήταν απόφαση ειλημμένη του ποδοσφαιριστή. Κι όταν ένας παίκτης δε θέλει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με το καλό και με την ευχή μας. Γνωρίζετε όλοι τι εστί Ολυμπιακός Βόλου και εμείς που είμαστε εδώ είναι χαρά μας που βρισκόμαστε σ’ αυτήν την ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι περιττά».