noodles volos banner

Συγκινητικό αφιέρωμα στον Έγκεν Γκέραρντ από τη Nova

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν στην Ελιά τα γυρίσματα του αφιερώματος που ετοιμάζει η Nova για τον Ευγένιο Γκέραρντ. Η συνδρομητική τηλεόραση ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για τον άνθρωπο που άλλαξε τη ροή της ιστορίας του ΟΦΗ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Ελιά, στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και όπως μπορείτε να δείτε, ο «Μίστερ» είναι περιστοιχισμένος από τα ποδοσφαιρικά του «παιδιά» που δίπλα του βρέθηκαν σε μικρή ηλικία και ανδρώθηκαν σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Στη φωτογραφία βρίσκονται ποδοσφαιριστές από διαφορετικές γενιές του ΟΦΗ που γαλούχησαν χιλιάδες φίλους του όπως οι Μανώλης Πατεμτζής, Μίλτος Ανδρεανίδης, Κώστας Χανιωτάκης, Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Κιάσσος, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Μαχλάς, Πέτρος Μαρινάκης, Μανώλης Δερμιτζάκης. Στο πλάι του Γκέραρντ βρέθηκε και ο Κώστας Καζανάκης με τον οποίο είχαν και διατηρούσαν άριστες σχέσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Γκέραρντ δεν αποτέλεσε μόνο προπονητή για όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΟΦΗ αλλά αποτέλεσε έναν ποδοσφαιρικό «πατέρα» για κάθε έναν από εκείνους και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραμένει ακόμα αγαπητός ενώ έρχονται στο Ηράκλειο παίκτες από όλη την Ελλάδα για να τον δουν και να συζητήσουν μαζί του.

Η εκπομπή, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, αναμένεται να κάνει… πάταγο!

Πηγή: gentikoule

Last modified onFriday, 16 December 2016 17:43