noodles volos banner

Φορούσε το σκουφάκι του ΠΑΟΚ μέσα στο Βικελίδης...

Μία γυναίκα φίλαθλος που παρακολουθούσε το παιχνίδι Άρης- Καλλονή στο Κλ. Βικελίδης χθες Δευτέρα φορούσε σκουφάκι με το σήμα του ΠΑΟΚ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Άρη που κάθονταν στις κοντινές θέσεις. 

Κάποιοι της είπαν να το βγάλει κι ενώ εκείνη αντέδρασε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κρυώνει, άρχισαν να τη βρίζουν. Η φίλαθλος συνέχισε να απαντάει στις ύβρεις φωνάζοντας ότι κρυώνει και υπήρξαν έντονοι διάλογοι στην κερκίδα. Οι οπαδοί του Άρη ισχυρίζονταν ότι έβγαινε selfie φωτογραφίες με το ασπρόμαυρο σκουφάκι του "Δικεφάλου", για να τους προκαλέσει. 

Τελικά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι άνθρωποι ασφαλείας του Άρη την απομάκρυναν από την κερκίδα και την συνόδευσαν εκτός του γηπέδου. 

Μαζί της έβλεπαν το παιχνίδι και άλλη μία κυρία μαζί με δύο μικρά παιδιά. Οι σεκιούριτι του γηπέδου απομάκρυναν και αυτούς από τις θέσεις τους μαζί με την… πρωταγωνίστρια του περιστατικού. Τα παιδιά φοβισμένα από όσα συνέβησαν έβαλαν τα κλάματα. Τελικά, τα μετέφεραν σε σουίτες μαζί με την κυρία που τα συνόδευε (πιθανώς να ήταν η μητέρα τους), για να παρακολουθήσουν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. 
πηγή: thesfestival