noodles volos banner

Απ. Καψιώτης: «Μας απειλούσαν να μας σπάσουν τις κάμερες»

Καταγγελίες για τρομοκρατία προς τους αθλητικούς συντάκτες και απειλές ότι θα σπάσουν τις κάμερες που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου, για να μαγνητοσκοπήσει το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, έκανε ο Απόστολος Καψιώτης, που ήταν απεσταλμένος του Sport Fm Μαγνησίας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Sport Fm τόνισε ότι, ενώ υπήρχε συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να στείλει κάμερες, τελικά άνθρωποι των γηπεδούχων απειλούσαν ότι θα τις ξηλώσουν και θα τις σπάσουν και πως δεν υπήρχε καμία προστασία και συμπλήρωσε: «Βγήκα σε αντιπαράθεσή μαζί τους, όταν μου ανέφεραν κάποια ονόματα, και τους είπα να πάρουμε τηλέφωνο να μας πουν τι λέει ο νόμος.

Ξαφνικά έφεραν κάτι ψηλούς και σβερκάτους, για να μας πουν ότι δεν πρέπει να τραβήξουμε. Οι καταστάσεις που συναντά ο Ολυμπιακός στη Γ’ Εθνική είναι απαράδεκτες ως τριτοκοσμικές. Με οκτώ ομίλους του χρόνου καταλαβαίνετε ποιοι θα παίζουν. Η όλη εικόνα γύρω από το πολύ ωραίο γήπεδο είναι εικόνα χωριού, δηλαδή μαζεύεις χόρτα άνετα».