noodles volos banner

«Κρυφογκέι ο Λαζόπουλος, ως παίκτης έπαιζα στόπερ λόγω ύψους»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑRENA 89,4 και αίσθηση κάνει ο χαρακτηρισμός που έκανε σ' αυτή για τον Λάκη Λαζόπουλο ως τον «μεγαλύτερο κρυφό γκέι που έχει η Ελλάδα».

«Εχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή ό,τι ήθελα να πάρω, το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ενας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Ενας πολύ γνωστός γκέι, που ποτέ δεν ομολόγησε την ιδιαιτερότητά του. Ο Λαζόπουλος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές. Ενώ είναι γνωστό το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, δεν το έχει ομολογήσει ποτέ», συμπληρώνοντας: «Εγώ έχω ύψος 1,79 μ. Στο ποδόσφαιρο έπαιζα στόπερ και αμυντικό χαφ και στην εποχή μου ο μέσος όρος ήταν μικρότερος. Ο ψηλότερος παίκτης, ο Στεφανάκος, ήταν 1,82. Με ενοχλεί, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχω κάνω πράγματα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως διαφορών».

Επίσης αναφέρθηκε και στο δικόγραφο κατά του Άγγελου Αναστασιάδη: «Εγώ είχα δικαιολογημένα παράπονα που δεν σκόπευα ποτέ να δημοσιεύσω αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τα γράψω, όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν παραιτήθηκε, ενώ είχαμε συμφωνήσει να παραιτηθεί και την άλλη μέρα πήγε στη ΠΑΕ και ζήτησε το χαρτί της απολύσεως. Μάλιστα, έδωσε δύο συνεντεύξεις, όπου ζητούσε το χαρτί της απολύσεως. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είχαμε συμφωνήσει πως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα παραιτούνταν. Εγώ δεν είχα σκοπό να προσβάλω ή να θίξω κανέναν. Το δικόγραφο ήταν μια απάντηση στα δικά του λεγόμενα σε δύο Μέσα. Κάναμε δύο τεράστιες νίκες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, αλλά και τεράστιες ήττες με Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και με τον Λεβαδειακό με το ζόρι ισοφαρίσαμε και στα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε τις νίκες δεν είχαμε την ανάλογη εικόνα.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο, αναφέρθηκε γιατί δεν έχει ακουστεί ξανά όλο το προπονητικό τιμ να αφήσει τους ποδοσφαιριστές μόνους του και να πάει να κοιμηθεί σπίτι του. Είναι δυνατόν να μην ήθελε να χρεώσει εμένα 100 ευρώ; Η σπουδαία παράβαση που αν θα πάμε στα δικαστήρια θα γίνει δεκτή, είναι η δικαιολογία που λέει πως έφυγε για να μην με χρεώσει 100 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχει μια πατροπαράδοτη έχθρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Λάρισας που προσπαθώ να καταργήσω. Σε προσωπικό επίπεδο με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχουμε κάτι παραπάνω από άριστες σχέσεις. Όταν έφερα τον προπονητή στη Λάρισα, όλοι μου έλεγαν πως έφερα τον ΠΑΟΚτσή και με έβρισαν οι οργανωμένοι για αυτό. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ διαλέγει ο συγκεκριμένος προπονητής να μη σηκωθεί ούτε μια φορά από τον πάγκο, να γίνονται σχόλια συνεχώς σε όλη τη Λάρισα και να μη δώσει ούτε μια εντολή. Δε γίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να μην φοράει την φόρμα της ΑΕΛ που φοράει στα άλλα παιχνίδια και να μην κάνει ούτε μια παρατήρηση. Αυτά έχει δικαίωμα να τα σχολιάσει ένας άνθρωπος που έβαλε πλάτη για να τον φέρει στην ομάδα. Η Λάρισα θα παλέψει για την παραμονή της και εγώ κριτικάρω την απόδοση της με ομάδες που έχουν κοινούς στόχους. Εμείς δεν πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο όπως κάναμε στο παρελθόν, τώρα χτίζουμε ομάδα».