noodles volos banner

Στον Βόλο οι Βοσνιάδης - Βελιτζέλος, πιθανόν στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή

Στον Βόλο βρίσκονται από χθες οι Αλέκος Βοσνιάδης και Κώστας Βελιτζέλος, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την άνοδο της Νίκης το 2014 στη Superleague, ύστερα από 48 ολόκληρα χρόνια και, μέχρι πρότινος, ήταν στον πάγκο της Βέροιας στην Α’ Εθνική.

Δύο άνδρες που έζησαν, ίσως, τις πιο έντονες επαγγελματικές στιγμές τους στην πόλη μας, δε θα ήταν δυνατόν να ξεχάσουν τον Βόλο, βρίσκοντας ευκαιρία να έρθουν για ένα ταξίδι αναψυχής στον Νομό Μαγνησίας και να περάσουν το τριήμερό τους εδώ.

Δεν το λέμε μόνοι μας, εξάλλου. Οι ίδιοι μας απάντησαν αμέσως στην ερώτηση για την αιφνίδια παρουσία τους εδώ: «Ήρθαμε για τρεις μέρες στην πόλη που αγαπάμε, για να δούμε πολλούς φίλους. Θα κάτσουμε μέχρι την Κυριακή και θα θέλαμε να δούμε και τη Νίκη την Κυριακή, αν προλάβουμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Βοσνιάδης και Βελιτζέλος, χθες το βράδυ, γευμάτισαν με φίλους τους από την πόλη μας σε γνωστό εστιατόριο των Παλαιών του Βόλου, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Βασίλης Βενέτης. Την Κυριακή, όπως ενημερωθήκαμε, θα είναι η τελευταία μέρα παραμονής τους στον Βόλο, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο «Π. Μαγουλάς», προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Τηλυκράτη, ύστερα από πρόσκληση του κ. Βενέτη στους δύο άνδρες και επιθυμία αυτών να δουν από κοντά στους κυανόλευκους.

K.K.

Last modified onSaturday, 29 October 2016 22:35