noodles volos banner

Ερώτηση των «ανεξάρτητων» για το βοηθητικό του ΕΑΚ

Έξι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόλου και, συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Μολοχίδης, Κοκκινάκη, Γαργάλας, Δραμιτινός και Αποστολάκης απηύθυναν ερώτηση στον πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Μουλά, και κατ' επέκταση στην πλευρά της πλειοψηφίας, σχετικά με την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται, υλικοτεχνικώς, το βοηθητικό του ΕΑΚ.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση - ερώτησή τους αναφέρονται και στο περιστατικό τραυματισμού του Σέργιου Χασιώτη, ποδοσφαιριστή του Πρωτεσίλαου, σε παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Σαρακηνό, στο συγκεκριμένο γήπεδο, ο οποίος προήλθε από την αποκόλληση ενός σίδερου από τον «σάπιο» πάγκο, που διαθέτει ο αθλητικός χώρος.

Αναλυτικά:

«Ερώτηση

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Θέμα: «Ασφάλεια βοηθητικού γηπέδου ΕΑΚ» Βόλος 12/10/2016

Κύριε Πρόεδρε, σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στις 24/9/2016 στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, ανάμεσα στις ομάδες Σαρακηνός – Πρωτεσίλαος, όταν η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη δύναμη, σύμφωνα και με τα σχετικά δημοσιεύματα, αποκολλήθηκε σίδερο της κατασκευής που έπεσε στο κεφάλι αναπληρωματικού παίχτη με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Ερωτάται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών:

1. Ο εξοπλισμός που υπάρχει στα γήπεδα του Δήμου και ειδικότερα στο ΕΑΚ, στα οποία πραγματοποιούνται ποδοσφαιρικοί αγώνες, είναι κατάλληλος και πιστοποιημένος;

2. To βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ είναι κατάλληλο για την τέλεση επίσημων ποδοσφαιρικών αγώνων;

3. Έχουν ληφθεί όλες οι νόμιμες αδειοδοτήσεις που προβλέπονται όπως και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά;

4. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον;

Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι,

Ανδρέου – Μεϊκοπούλου Ελένη, Αποστολάκης Ιάσονας, Γαργάλας Κωνσταντίνος, Δραμητινός Ματθαίος, Κοκκινάκη Φωτεινή, Μολοχίδης Ιωάννης».

 

Last modified onWednesday, 12 October 2016 19:48