noodles volos banner

Δεν κρατιέται ο Κορέτα...

Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου, Γιάννης Κορέτα, πέτυχε τα δύο πρώτα του τέρματα, σε επίσημο παιχνίδι, με την φανέλα των κυανόλευκων, στον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον Αστέρα Πετριτή, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει με τη συμπεριφορά του πως ανυπομονεί και για τα… επόμενα.

Ο νεαρός επιθετικός, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας, από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα, ήρθε σε επαφή με κάποιους φίλους και δημοσιογράφους της ομάδας στο πλοίο της "γλυκιάς", όπως αποδείχθηκε, επιστροφής προς τον Βόλο, με θέμα συζήτησης τα δύο γκολ που πέτυχε, οδηγώντας την ομάδα του στη σημαντική εκτός έδρα νίκη στο «Νησί των Φαιάκων» και δήλωνε ανακουφισμένος, αλλά και πεισμωμένος, ενόψει συνέχειας.

«Επιτέλους μπήκαν, αλλά δε σταματάμε εδώ» επαναλάμβανε ο Κορέτα σε όσους τον ρωτούσαν, λόγια που δηλώνουν την ανυπομονησία του να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα της Νίκης να πετύχει τους φετινούς της στόχους, μέσω των δικών του τερμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως την περσινή χρονιά ο Γιάννης Κορέτα αγωνιζόταν με την φανέλα του Ρήγα Φεραίου, πετυχαίνοντας 14 τέρματα, γεγονός που τον ανέδειξε δεύτερο σκόρερ στον Β’ όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Last modified onWednesday, 12 October 2016 17:27